Computer Consultancy Steenbergen

Windows en internet voor senioren

Senioren computeropleidingen

In Zeeland

Hoe gaan wij te werk en wat zijn de kosten?

In onze cursus leer je diciplines die vermeld worden in onze starter-beginnerscursus. Hiervoor worden 12  lesuren uitgetrokken die verdeeld zijn in blokken van 2  lesuren. Als je 1x per week een blok van 2  lesuren neemt dan ben je na 6 weken in staat om zelfstandig de onderstaande handelingen op de computer uit te voeren.

 

De cursus Windows en internet voor senioren is geschikt voor iedereen die nog geen ervaring heeft en/of weinig ervaring heeft met computers. Met deze cursus leer je de basis van het werken met computers en internet.

 Uiteraard kan je zelf het aantal lesblokken bepalen. Wil je 2 x per week (dus 4 lesuren i.p.v. slechts 2 uur per week volgen), dan kan dat ook. Tevens bepaal je zelf wanneer en waar je de lessen wilt volgen. Wij werken in de gehele ZuidWestHoek regio en binnen een straal van 50 km van Steenbergen berekenen wij niets extra's. Dus geen voorrij- of reiskosten. Is de locatie meer dan 50 kilometer van Steenbergen gelegen dan vragen wij per lesblok 0,27 cent p/km welke wij verder moeten rijden als bijdrage in de auto- en reiskosten.

Mocht u, nadat u de cursus afgerond heeft, toch nog behoefte hebben voor bijscholing dan kan dat op basis van uurtarief.

 

Gesubsidieerde Senioren Starterscursus:

Duur: maximaal 6 weken

Maximaal aantal lessen: 6 lessen van 2 uur

 

Lesrooster:

Wij bieden een zeer uitgebreid en flexibel lesrooster waaruit u zelf kunt kiezen wanneer en hoe vaak u thuis de lessen wilt volgen.  U kunt flexibel inplannen , d.w.z. dat u elke keer kan bepalen welke dag of welk dagdeel u les wilt volgen. In samenspraak met ons legt u de afspraken vast. U kunt kiezen uit de volgende uren t.w.

 

Ochtend: ma t/m vr  10.00 - 12.00 uur

Middag  : ma t/m vr  13.30 - 15.30 uur

Avond   :  di en do     19.00 - 21.00 uur

 

 Wij gaan er vanuit dat u minimaal 1x per week een lesblok van 2 uur volgt. U heeft namelijk een bepaalde periode de tijd (ruim voldoende) om de cursus af te ronden. Het is raadzaan om enkele weken vooruit te plannen, zodat u verzekerd bent van een plek.

Het spreekt voor zich dat u zelf in het bezit bent van een computer voorzien van een microsoft windows operating systeem. Zo niet dan kunt u bij ons een compleet PC systeem kopen of voor de duur van de cursus huren tegen prijzen die veel goedkoper zijn dan elders. Tevens komen wij de PC gratis bij u thuis installeren.

 

 Prijs Gesubsidieerde Starter Beginnerscursus:  204,= € (all-in) d.w.z. dat u slechts € 17,00 per lesuur betaald. Elders zijn de tarieven voor privélessen minimaal € 48,00 per uur, dat is 4x duurder dan bij ons en u betaald niets vooruit.

 

=================================================================================================================