Computeropleiding in Steenbergen

Windows en internet voor senioren

=CCS= is sinds 2010 een divisie van

JWH Publishing & Design Group.

Computeropleiding in W-Brabant en Zeeland.

=CCS= is sinds 1985 werkzaam in de automatisering van betalingssystemen. Als systeemanalisten en programmeurs  ontwikkelden en schreven zij software programma's voor de communicatie tussen benzinepomp creditcard- tankautomaten en computers. Mede hierdoor brak het tijdperk van de onbemande benzinestations aan. Als specialisten in de levering van communicatie software werd ook de hardware meegeleverd.

 

In 1989 heeft CCS ook meegeholpen aan de introductie en het in de markt zetten van de PC privé-projecten voor het bedrijfsleven (in samenwerking met het ministerie van economische zaken)waardoor werknemers collectief op goedkope basis een PC konden aanschaffen. Deze PC’s werden bij de mensen thuis afgeleverd en men ontving ook gratis een startercursus. Hiermee werd toen al de basis gelegd van het hedendaagse computeropleidingsinstituut van CCS.

 

=CCS= Computeropleidingen is gevestigd in Steenbergen en Sint Philipsland en heeft sinds 1989 met veel succes talloze cursisten opgeleid volgens hun individuele systeem waarbij zij deskundige hulp bieden aan iedere cursist in een prettige sfeer.

Er wordt lesgegeven in kleine groepen in hun leerlokaal In Steenbergen of op locatie bij bedrijven of privé thuis en zij beschikken over prima en eigentijds lesmateriaal.

=CCS= staat bekend om een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Deze hebben zij nog meer verbeterd door over te stappen op één prijs voor één cursus, waarbij de cursist de tijd krijgt om de cursus in eigen tempo te
volgen. De cursist krijgt een maximum aantal lessen toebedeeld, dat bij een normaal verloop van de cursus voldoende is om de cursus in zijn geheel af te ronden.

Een cursus (uiteraard afhankelijk van de gekozen cursus) kan in een paar weken worden afgerond. U bepaalt zelf uw tempo.

 

In 2010 is CCS ondergebracht in de JWH Publishing & Design Groep. Door de jarenlange kennis van CCS en JWH Publishing samen te voegen en gebruik te maken van de goed georganiseerde backoffice activiteiten zoals inkoop, logistiek, online webwinkel, zijn de beste prijzen, de beste service, de beste aftersales, klantvriendelijkheid en de continuïteit gewaarborgd. Inmiddels is CCS een succesvol opleidingsinstituut en computerleverancier geworden met een ruim assortiment opleidingen, computersystemen, software, randapparatuur en dienstverleningen.

 

CCS verzorgt dagelijks (overdag en de avonduren) computerles bij mensen thuis, in hun leerlokaal in Steenbergen en ook op locatie bij bedrijven. CCS heeft ook een thuisservice en reparatiedienst op basis van no cure-no pay. In hun werkgebied (ZuidWestHoek regio - zie kaartje) worden alle bestelde Hard en/of Software GRATIS op locatie thuisbezorgt en geinstalleerd.

 

Omdat de klantenkring stap voor stap groter aan het worden is blijft CCS op zoek naar nieuwe 40+ collega's –ICT’ers en docenten—(zie onder Vacatures) om hun team uit te breiden.

 

====================================================================================

 

 

=CCS= is veel meer dan alleen een opleiding- instituut. In het MKB zijn ze een sterke speler in het leveren, beheren en supporten van complete bedrijfautomatisering.

=CCS= is er nu echter ook voor de particuliere markt en leveren en installeren o.a.

Budget PC’s

Complete PC Sets

Laptops

Monitoren

Toetsenborden en muizen

Speakers en Headsets

Software

Printers

en nog veel meer….. Klik in het menu op onze Webwinkel voor meer info.

Alle gekochte hard– en software wordt GRATIS thuis afgeleverd en geïnstalleerd en betaling is pas achteraf bij oplevering.

 

Tekstvak: =CCS= doet meer!