Computercursussen in W-Brabant

=CCS= is sinds 2010 een divisie van

JWH Publishing & Design Group.

Bedrijfstrainingen en werkplekbegeleiding

 

=CCS= Computeropleidingen biedt bedrijven en instellingen computertrainingen op maat aan. De inhoud, de duur van de cursus en de lestijden kunnen in onderling overleg worden bepaald. Dankzij deze op uw situatie toegesneden cursussen, leert u precies datgene wat u op uw werk nodig hebt. De bedrijfstrainingen kunnen zowel op ons instituut als op de werkplek aan één of meerdere personen worden gegeven.

 

De trainingen kunnen worden verzorgd voor alle cursussen die vermeld zijn in het cursusoverzicht (zie onderstaande link). Maar ook cursussen die niet in deze lijst voorkomen kunnen als bedrijfstraining worden gegeven, zoals AutoCad. Informeer daarom naar de mogelijkheden.

 

De voordelen van een bedrijfs- of groepstraining van =CCS=:

Perfecte maatwerktrainingen. Het trainingsprogramma wordt op de wensen afgestemd, waarbij er gelet wordt op de achtergronden van de cursisten.

Kleine groepen of privéles. Iedereen kan hierdoor voldoende aandacht krijgen.

Grote mate van flexibiliteit. De lesinhoud, lestijden en locatie van de trainingen kunnen naar behoefte variëren.

Uitstekende referenties. Klik op onderstaande link Opdrachtgevers voor een lijst van bedrijven waarvoor =CCS=  een training heeft verzorgd.

 

Heeft u interesse in een bedrijfstraining? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Werkplekbegeleiding

 

Naast bedrijfstrainingen biedt =CCS= werkplekbegeleiding aan. Door mee te denken en advies te geven, leren uw medewerkers efficiënter dagelijkse of specifieke computertaken uit te voeren. Onze ervaring is dat een investering in werkplekbegeleiding altijd leidt tot een hoger rendement, wat uiteindelijk tijd- en kostenbesparend is (lees het artikel aan de rechterzijde aandachtig door zodat u begrijpt wat wij bedoelen).

 

 

 

Tekstvak: Met onze bedrijfstrainingen en opleidingen haalt u meer rendement uit uw medewerkers.

Wij hebben bewezen dat wij minimaal 
33 % meer rendement uit uw medewerkers kunnen halen.
De meeste van uw medewerkers zitten dagelijks achter de computer en werken en produceren in uw optiek optimaal.
Maar wist u dat ruim 90% van alle medewerkers (ook uw medewerkers) door onkunde maar de helft van de software mogelijkheden gebruiken waarmee ze moeten kunnen werken.

Zodra ze alle in-, uitgangen en toepassingsmogelijkheden van de software kennen, produceren ze hun werkstukken (opdrachten) 30% sneller dan nu het geval is.

Schokkend? Nee, hoor. Het is de werkelijkheid van de dagelijkse praktijk op de werkvloer en een onbekende en onbesproken onwetendheid van veel werkgevers. 

De investering in een specifieke doelgerichte opleiding voor uw medewerker(s) is binnen no-time terug verdiend.

Wij komen graag voor slechts 15 euro all-in, een uurtje meekijken over de schouder van een medewerk(st)er en kunnen u hierna informeren of het wel of niet noodzakelijk is om haar of hem een doelgerichte opleiding te laten volgen.
Mocht u voor één van onze opleidingen kiezen dan wordt het consult bedrag van 15 euro hierop in mindering gebracht. 
Tekstvak: Wilt u uw medewerkers ook efficiënt laten functioneren en werken?

Bedrijfstrainingen  in Steenbergen, Roosendaal en Bergen op Zoom